Skip to content

I evigt minne

Välkommen att ta kontakt med oss idag då du behöver hjälp med …

Minnesstenar

Ett fint sätt att visa sin kärlek till sin trogna vän är att låta tillverka en vacker minnessten med foto, text eller silhuett. Det blir ett fint minne att ha på minnesgården eller gravplatsen av någon du delat ditt liv med. Stenen är av högsta kvalitet och är bestående oavsett väder eller vind då vi vill skapa minnen – för evigt.
Samtliga minnesstenar kan utföras med valfri dekor, textstil och stensort. Även modeller efter egna idéer kan tillverkas för att få en mer personlig utformning.

Att tänka på

Mångfalden och utbudet av minnesstenar är rikt och varierande. För att framhäva det personliga i minnesstenen kan ett intresse, favoritplats eller något annat som ligger varmt om hjärtat symboliseras med hjälp av form och dekor. Ta god tid på er i ert val av minnessten. Den ska kännas rätt, såväl nu som om många år framöver.
Vill ni ha förslag vad gäller utformning och liknande av er minnessten kan ni med fördel kontakta oss. Då kan vi i lugn och ro tillsammans diskutera detta.

Vårt marknadsområde är i huvudsak Luleå, Piteå, Älvsbyn, Boden, Gällivare, KirunaKalixHaparandaUmeå, Skellefteå, i Västerbotten och Norrbotten. Vi levererar också över hela Sverige.


Höga smala stenar

Minnesstenar med en höjd på ca 60 – 100 cm och en bredd på ca 40 – 60 cm.

[foogallery id=”28″]

 

Låga breda stenar

Minnesstenar med en höjd på ca 50 – 60 cm och en bredd på ca 80 – 100 cm.

[foogallery id=”50″]

 

Liggare och Gravhällar

Minnesstenar med en höjd på ca 40 – 50 cm och en bredd på ca 40 – 70 cm.

[foogallery id=”45″]

 

Övriga stenar

[foogallery id=”63″]